StartUp Viken er et fylkeskommunalt tilbud til deg som planlegger å starte, eller nettopp har startet, egen bedrift. Tilbudet omfatter individuell veiledning og praktiske kurs for nyetablerere. Begge deler er gratis. 

Hva tilbyr StartUp Viken?


Kurs

Grunnkurs i etablering

Det holdes jevnlig kurs i Follo, men også andre regioner som Nedre Romerike, Øvre Romerike og Asker og Bærum. Grunnkurset tar for seg det viktigste du trenger å vite før du starter egen bedrift. 

Kurset gir deg en innføring i kravene til selskapsform, skatt, avgifter, trygderettigheter og forsikringer. Du får også innsikt i risikovurderinger knyttet til kommersiell etablering.

Se kurstilbud og meld deg på grunnkurs her.

Temakurs

Temakursene gir faglig innsikt og praktiske tips om gode verktøy som brukes av gründere i dag. 

Disse kursene går mer i dybden enn grunnkursene. Kursene tar for seg spesielle emner som er sentrale for å lykkes med å utvikle forretningsidéen. Dette omfatter; salg, markedsføring, sosiale medier, forretningsutvikling, forretningsplan, pitchetrening, video i markedsføringen og bedriftens nettside.

Se kurstilbud og med deg på temakurs her.

Veiledning

Individuell veiledning

Dette veiledningstilbudet vil hjelpe deg å starte opp og utvikle forretningsvirksomheten din. Du får hjelp til å lage en forretningsplan.

Les mer og bestill veiledning her.

Næringsfaglig veiledning

Er du arbeidsledig og har fått innvilget dagpenger, kan du søke om å beholde dagpengene i inntil 12 måneder mens du etablerer egen virksomhet. 

For å søke om dette krever NAV at du henter inn en næringsfaglig vurdering. Det er en egenandel på 1250,- for denne tjenesten. (Egen sats for Asker og Bærum 2250,-)

Les mer og bestill time for næringsfaglig vurdering her.

Les mer på Startupviken.no

Hopp rett ned til innholdet